Yogamatta och mys

Har suttit i nästan en timme och letat en beige yogamatta på antingen 7mm eller 8mm men hittar inte det någonstans. Har länge velat börja med yoga så nu måste jag bara hitta den mattan jag vill ha och såklart fastnade jag för en beige. Jag får helt enkelt leta vidare.

I går hade vi en myskväll och köpte hem lite olika rätter, bland annat sushi, lax med ris, vårrullar och lite så. Man blev riktigt mätt så jag var tvungen att spara lite till i dag, vilken lyx. Vi kollade på filmen Husdjurens hemliga liv som faktiskt är riktigt rolig, de har verkligen fått till både hur katter och hundar beter sig så dom filmerna rekommenderar jag. Mycket skratt! 

Sedan låg vi bara och tittade på varandra i sängen och ställde 20 frågor, jag älskar verkligen sånt. En fråga var bland annat vilka tre städer jag vill besöka i Sverige och då är det självklart Ystad, sedan älskar jag Bohuslän och vill besöka massor av platser och städer där, vilken var det mer, hmm det var nog Smögen och Strömstad bland annat (Bohuslän) . Har bara åkt förbi där en snabbis och då var vi i Fjällbacka. Så vackert där. 

Vi har fortfarande inte hittat en tv möbel än men vi har heller inte bråttom, när den rätta möbeln dyker upp slår vi till, så länge får det se ut som det gör, men vi flyttade ju in förra månaden också så vi har inte bott här så länge än. 


#myskväll - #yoga - #yogamatta