8 värdefulla frågor att ställa sig själv

Jag snodde lite frågor som en vän la upp och som jag tyckte var väldigt bra så här kommer dom. 

1. Vad är 5 saker som jag älskar med mig själv

Jag älskar min ärlighet och att jag står upp för min moral och följer mitt hjärta. Jag är väldigt mån om människor. Jag är otroligt busig, lekfull och har nära till skratt. Jag älskar att jag kan hantera svåra situationer på ett väldigt bra sätt, både när det gäller mig själv och andra, jag är inte som "alla andra", jag är udda på ett bra sätt ☺️2. Vad vill jag uppnå nästa år? 

Jag saknar verkligen att jobba inom vården igen så jag hoppas att coronan är över snart så att jag har en möjlighet att jobba inom det igen, självklart vill jag jobba inom det nu med men mitt immunförsvar är ur balans och jag har redan problem med luftrören efter två operationer så därav jobbar jag inte med det just nu. Jag drömmer om en kurs jag vill gå så det vill jag verkligen uppnå, jag hoppas att jag kommer in. Jag vill även uppnå lite andra saker. Men mer om det längre fram. 

3. Hur kan jag förbättra min dagliga rutin? 

Jag tycker att jag har en bra fungerande daglig rutin, kanske mer yoga på kvällarna och att stretcha kroppen varje dag. 


4. Vad är 5 saker som får mig att le? 

Nära och kära, bröllop/förlovning, kärlek, fina vardagliga saker, andras lycka. 

5. Vilka är mina grundvärderingar? 

Följ ditt hjärta, välj rätt vägar, stå upp för din moral, ärlighet, trogen och godhet. Gör inte något som sårar andra, handlingar visar vem du är som person. 


6. Vad eller vem inspirerar dig just nu? 

Jag måste nog säga mig själv, jag har vuxit så mycket som person och jag inspirerar mig själv varje dag med beslut jag tar, med vägar jag går, vem jag vill vara som person, hur jag utvecklas. Och självklart min mamma ❤️ sen folks bra handlingar, folk som står upp för sig själv, folk som är ärliga och folk inom sjukvården, vilka hjältar dom är. 

7. Vad vill jag uppleva i livet? 

Massor av kärlek, förlovning, giftemål, massor av resor som får mig att utvecklas framåt, den där boken jag vill ge ut, rädda liv plus mycket annat 🙈

8. Hur kan jag ge mig själv mer kärlek? 

Att lyfta fram mig själv och ge mig själv mer fina komplimanger. 

Allmänt, Q & A | #blogg, #bloggare, #bloggareisverige, #frågorochsvar, #goodvibes, #influencer, #influencers, #q&a, #skriva, #värdefullafrågor, #writer, #writing | |
Upp