Påsken

Påsken blev annorlunda i år, det har varit en hel del altanbygge men mellan varven har vi firat påsken, jag älskar traditioner och högtider. Det blev att leta påskägg på min familjs tomt i går, alla mina syskon var hemma så där sprang vi runt ivriga och letade vilket var jättemysigt, sedan umgicks vi ett tag på altanen. 

I dag åkte sambon iväg och jag och Albert har varit vid Drottningholm och hängt på Ormholmen som är den delen av hundöarna där hundarna kan springa lösa och busa med varandra. Albert älskar att vara där så det blev 1,5 timme bus och lek. Det var massor av hundar där i dag i det soliga, vädret. Efter det köpte jag med mig Burger King mat och åkte hem och åt, sedan satte jag i gång att göra Albert vårfin, jag trimmade ner honom jättefint och klippte till huvudet och jag är supernöjd med hans nya frisyr, så stilig. Efter det var det dags för bad och fön. Tre timmar senare åkte vi till familjen för lite altanhäng där Albert och lillasyster sprang och lekte på gräsmattan. De skulle äta påskmat och tanken var att vi skulle äta ute men det var för kyligt för det. Åh vad jag önskade att coronatiderna försvann där och då mer än någonsin. Jag ville bara krama om min älskade familj, äta påskmiddag ihop och bara umgås. Alla var samlade (de bor under samma hushåll) och jag hade en tår i ögat när jag åkte därifrån.

Nästa år. 

Jag fick en så fin fotlänk av min "styvmamma" (låter lite hemskt, men lossasmamma eller vad man ska säga) idag av magnetiska stenar från Edblad som tydligen är helande vilket var en fantastisk tanke bakom presenten för mig som varit rätt risig ett tag. 

När sambon kommer hem ska vi laga lite påskmat här hemma och fira lite påsk. Jag har förberett lite men ville inte göra så mycket då jag tycker att det är trevligt att laga mat och prata tillsammans.


Allmänt | |
Upp