Åskmys

Dagen startade med en sushilunch, jag kan inte få nog av sushi och när det kommer till "skräpmat" är det helt klart mitt första alternativ, man blir behagligt mätt och det sätter sig inte som en klump i magen som en pizza kan göra. 


Efter några timmar skulle jag iväg och vaccinera mig i Nacka Strand och det var ett mindre kaos där, en tant stoppade upp kön i säkert en kvart och till slut var det fyra personer som sa till. Det blev aldrig någon bra rotation på det hela. Så det var den ena kön efter den andra.

Efter det blev det en stund vila i soffan framför serien Under Ytan på Svtplay, en dansk-tysk serie som faktiskt var rätt bra. Åskan var på max samtidigt och jag gosade ner mig lite extra i soffan medan regnet öste ner utanför fönstret, men lika fort som ovädret kom så försvann det lika fort också. 

Sen blev det kalas utomhus, vädret sprack upp en aning och det var riktigt skönt till slut att sitta ute och umgås, ju mer tiden gick desto sämre mådde jag av sprutan och senare på kvällen och natten fick jag feberkramper. Men förhoppningsvis mår jag prima lite senare i dag, fick denna reaktion förra gången med. Men nu är två sprutor tagna iaf. Det var supermysigt att träffa alla på kalaset, mycket skratt och prat och jag höll humöret uppe. Jag älskar att skratta. 

Allmänt | |
Upp