Sommarkläder

Som jag har letat efter min kartong med mina sommarklänningar, bikinis och baddräkter. Sedan vi kom hem från Grekland 2019 så har den varit borta men nu äntligen har jag hittat den och nu håller jag på för fullt med att tvätta upp allt, det känns nästan som att man precis kommit hem från en utlandsresa när man ser sommarkläderna så där i högar. En väldigt underbar känsla med andra ord. En sak som slog mig nu är att det är nästan 1,5 år sedan vi gjorde vår Greklandresa, känns som att det var förra året vi var där. Måste göra en till sådan resa, tre veckor öluff i underbara Grekland. 


Är det inte lustigt hur mycket vi människor styrs av vädret, och hur fort det också vänder med själva vädret, i söndags var det riktiga vårkänslor, det var superskönt ute, sol och blå himmel, snön höll på att smälta och igår vaknar man upp till ett vinterland, snön yr framför fönstret hela dagen, det är hur mycket snö som helst, kyligt och väldigt grått. Inte som denna bild, somrigt, barfota, som jag längtar tillbaka dit, här var vi på Antiparos. Fantastisk mysig liten ö som jag stakt rekommenderar. 

Humöret då, trots grått väder så är det bra, många tankar går på operationen och även väntan på att få ett svar men jag känner mig lugn just nu, det gick lite upp och ner i natt men jag kan bara hoppas på det bästa. Sen låg jag där och tänkte om jag verkligen inte ska ta narkos istället, men nä jag tycker att det är riktigt jobbigt att sövas så då tar jag hellre smärtan och obehaget av ingreppet som går väldigt fort som tur är. Jag har inte fått min tid än men kommer att få den snart så det är väl skönt. Jag kommer att ta bort en stor del av livmodertappen. 

Allmänt | |
#1 - - Annike Jensen :

Hej Nicki,
Intressant blogg du har. Jag skulle vilja kontakta dig, men har inte kunnat hitta din e-post.
Du är mycket välkommen till att kontakta mig :-)

Med vänliga hälsningar
Annike Jensen

Svar: Hejsan! Vad tänkte du på?

Mvh Nicki
Nicki

Upp