Glasverandan

Jag lider med alla ni som måste jobba i den här värmen och som inte har tillgång till air condition. Eller så är det mina kärringkrämpor som spökar igen. Jag måste åka och köpa en fläkt ikväll för nu är det olidligt och jag sitter åter med fötterna i ett kallt bad och bloggar.

I går hämtade jag ut ett efterlängtat paket från Glasverandan och det var riktigt fina saker jag hade beställt och nu är jag supersugen på att beställa ytterligare saker till hemmet.

Jag har länge velat ha mina oljor framme men inte bara rakt upp och ner och då hittade jag denna underbara lilla "låda" som blev perfekt, över mina förväntningar och nu ser jag fram emot kyligare dagar så att man har orken att städa här hemma och få ställa detta på köksbänken som är ett kaos just nu.

Sen beställde jag hängare till min hylla som jag ska göra, nu är det bara snygga fästare och rengöring som behövs sen är hyllan redo att få sin plats i sovrummet där tanken är att hänga morgonrocken och ha ljus på hyllan. Jag tror att det kommer att bli riktigt bra när det är klart. Så himla nöjd med dessa inköp från Glasverandan

Allmänt, Drömhuset, Tipsar | #glasverandan | |
Upp