Mängden är inte viktig...

Den här veckan gick så fort och jag är så redo för den här mysiga helgen vi har framför oss. Vi ska alldeles straxt iväg och köpa lite fredagssushi, bland det bästa jag vet och efter det när vi har slutat ska vi till svärfar för lite häng där innan vi ska iväg på middag, ikväll är vi bortbjudna till ett par i vårt midsommargäng vilket innebär att resten också ska dit vilket ska bli jättekul. Jag älskar när våra vänner lär känna "våra" vänner och att vi kan hitta på saker och umgås ihop flera par, det är så svårt att lära känna folk i vuxen ålder och då är detta ett perfekt sätt att skaffa sig nya vänner på. 

Jag älskar att ha få vänner som jag står nära än att ha många ytliga bekanta så jag är väldigt kräsen med vilka jag vill ha som vänner och som jag släpper nära inpå livet, förstår inte hur man hinner med annars, haha.

Det är inte mängden vänner som är det viktiga utan att ha en enda riktig vän som uppfyller kriterierna för en riktig vän är guld värt, och sällsynt. Och var för guds skull inte rädda att "göra slut" med vänner som gör något illa mot dig. Till slut har du den där lilla skaran med vänner som du verkligen älskar och som du kan vara du med och som finns där för dig i vått och torrt, vad som än händer.

Allmänt | |
Upp