En promenad för att rensa tankarna

I går var det många tankar som for runt i huvudet och för att rensa bort dom en aning och reflektera så tog jag en lång mysig promenad med Albert på kvällen medan sambon kollade på fotboll, jag såg andra halvleken sedan. Först regnade det på vår promenad men sedan blev det riktigt skönt och det slutade med en promenad på över en timme.  Sen en kalldusch på det och det blev ett bra avslut på dagen. Jag behöver verkligen den där kallduschen både på morgonen och kvällen, jag kan längta hela dagen efter dom duscharna haha. Förbereder mig för mitt efterlängtade första dopp i havet..

I dag startade jag dagen som vanligt med en smoothie och lyxade till det med lite mynta i, så gott. Efter det blev det 1,5 timmes svalare promenad i skogen (svalare där än inne), det är nått man måste tänka på när man har hund att dom blir lättare varmare än oss människor dom svettas genom tassarna och det är inte skönt att gå på varm asfallt då eller vara i direkt solljus mitt på dagen och gå mycket. Så när det är varma dagar är skogen det bästa, eller ja där det är skugga för mysiga promenader med vovven. Och ta längre promenader när det är svalare, som morgon och kväll. Och ha aldrig hunden i bilen när du uträttar ärenden i värme, för det blir stekhett i bilen då..

I går efter kvällspromenaden var det ett sånt härligt ljus över vårt hus och jag stod länge och tittade på mitt hem och fyllde mig själv med en tacksamhet och glädje. Jag är även så glad över att vi satte lampor på altanen och vid grinden, det lyser upp riktigt fint på kvällarna. 


Allmänt | |
Upp