Den här elakheten, mobbingen..

Hur kan människor vara så elaka mot andra människor? jag fattar inte det. Varför måste man kommentera en annan människas kropp? Håll det för er själva eller snacka skit med era vänner men varför trycka ner en människa? Det är långt ifrån okej. Att folk inte tänker på orden som kommer från deras munnar. Att kommentera ord som "pumpa brösten m.m" var det senaste jag läste som en annan bloggerska fick. Jag har fått liknande kommentarer om bilder på mig och minns hur ont det gör. Jag har själv en stor byst och ja jag har gjort en bröstförstoring och är supernöjd med mina bröst, och i vissa kläder syns dom mer, och i andra kläder syns dom mindre och vad gör det? Vad gör er rätten att kommentera det? Fattar ni hur ont det gör att få kommentarer om sin kropp? Varför gör man så? Varför tar man ut sin egen dåliga självkänsla på andra? 🤷‍♀️ Jag förstår inte den elakheter och har aldrig gjort det heller. 

Vad spelar det för roll hur en annan människa ser ut för dig? Det är väl helt fantastiskt att människor ser ut som dom gör, vissa gör plastikoperationer, vissa inte, vissa gillar att sminka sig, andra inte, vissa älskar att ha kort hår, andra inte, vissa är större, andra är mindre, vissa är korta och vissa är långa, vissa är brunhåriga och andra är blonda. Det här jävla gnället och elaka orden vissa människor säger om andras utseende direkt till dom, jävla mobbingbeteende. Tänk om alla tjejer såg exakt likadana ut, och killarna såg exakt likadana ut. Herregud!!! Jobba med din egen självkänsla och ge fan i att trycka ner andra för det gör inte att du mår bättre, det gör dig till en elak människa, det gör dig till en mobbare. 


Jag förstår att man inte kan gilla alla människor, det gör inte jag heller men man behöver inte mobba en annan människa för det. 

Sen är det självklart inte mobbing att påpeka ett beteende som inte är okej och att man har åsikter om det eller om man får en fråga "är den här tröjan fin på mig" så ska man ju självklart vara ärlig men det är sättet man säger saker på. Ja ni fattar. Så kan den här jävla mobbingen som sker runt om bland människor få ett jävla slut någon gång... Och att folk fokuserar på sin egen kropp, sitt eget beteende och sin egen personlighet istället.. Allmänt | |
Upp