Svar från patologen!

Ni som inte har följt mig så drar jag lite kort att har jag cellförändringar och hpv viruset och därför gjorde jag en koniseringsoperation (jag tog bort en del av livmodertappen) som sedan skickades på analys för tre veckor sedan. 

I dag kom det där kuvertet som jag väntat på i tre veckor. Svaret från patologen och nervositeten jag kände när jag öppnade brevet. Jag har inte cancer och glädjen är total och jag känner en sådan tacksamhet, jag bröt ihop av tårar av oro som jag har känt men också av glädjetårar. Eftersom att jag har extremt dåliga blodvärden så ökade oron ännu mer.

Hur som helst så är lyckan obeskrivlig. Nu ska jag bara få ordning på mina dåliga blodvärden och det får jag ju dropp för på vc några gånger i veckan.

Gå på era cellprover som ni blir kallade till. Jag går på mina och måste nu gå oftare. Om fyra månader är det dags igen. 

En tung sten lättade från mig nu och detta måste firas ikväll. 

Och för min del när jag gjorde koniseringsoperationen var det en jättebra  upplevelse, jag var såklart orolig innan. Inte kul att få sprutor i fiffi och att dom är där och tar bort saker men det gick så himla bra och snabbt gick det. Detta är min egen upplevelse och alla har vi olika upplevelser. 

Allmänt | |
Upp