Tips på romantiska dejter

Speciellt under dessa coronatider när världen är upp och ner så behövs det där extra i vardagen. Egentligen behövs det hela tiden i ett förhållande. 

Gör det där lilla extra i matlagningen. Varför inte använda en pepparkaksfigur av ett hjärta när du lägger upp tex potatisgratängen eller smörgåsen. Ät på olika ställen, kanske en lång helgfrukost i sängen med småprat. Lägg ut en filt på golvet, tänd lite ljus, sätt på lite lugn musik och ät middagen som en picknick. 

Bland det mysigaste jag vet är dejter i bilen, kör 50 frågor, åk till ett hav eller sjö, speciellt när det är stjärnklart ute och när månen speglar sig i vattnet, lägg en filt på motorhuven och ligg tätt intill varandra och kolla upp mot stjärnorna. Finns det något mer romantiskt än just stjärnor. Nej. 

Massage är bra för kroppen då cirkulationen kommer igång så en massage är aldrig fel och det skapar den där härliga beröringen och pirret. Närhet på olika sätt är otroligt viktigt i ett förhållande. 

Skriva små lappar och lägga lite här och där, du skapar garanterat ett stort leende hos din pojk eller flickvän. 


Planera en framtida resa ihop. Det finns så många romantiska platser i världen som har det där lilla extra. Santorini är en av dom platserna, hela ön strålar av romantik. Där tar folk sina bröllopsbilder, de förlovar sig, ser på solnedgången och jag förstår dom. Som ni kanske förstår älskar jag romantik själv och älskar att göra det där lilla extra i vardagen ja jämt. Att jag har varit på Santorini redan fyra gånger är inte en slump. Jag blir otroligt lycklig när jag är där. Inte bara ön, inte bara sällskapet utan att se andra människor så kära. Jag minns när jag faktiskt var där ensam 2016, eller ensam var jag väl inte, jag bodde på min väns hotell och jag hade vänner i en annan stad på Santorini men mycket av tiden var jag själv och det slutade med att jag fick vara fotograf och fota mängder med människor och det var så otroligt kul att få "dela" lyckan tillsammans med deras glädje. Jag älskar sånt. Jag blir så glad av kärlek. 

Nu kanske jag ska fortsätta att tipsa om romantiska dejter. 

Ljus är aldrig fel och bara det i sig är romantiskt, jag älskar rökelser och kan tipsa om rökelsen sandalwood från Kristallrummet, rökelse skapar för mig ett lugn och ja jag är väl lite spirituell av mig och jobbar varje dag med bland annat mindfullness och andningsteknik. 

Jordgubbar doppade i choklad och ett bad på det. Tänd lite ljus, häll i badskum, ha en skål med jordgubbar doppade i choklad, ha lite skön bakgrundsmusik och bada med din älskade, eller ensam. 

Och kom ihåg att va här i stunden och njut. Du kan lätt skapa romantik och magi i allt du gör. 

Allmänt | |
Upp