Båtluffa runt i Grekland

Till destination Antiparos, den pyttelilla ön i ögruppen kykladerna. En så fin liten ö som har magiska platser


Jag måste bara tipsa er om den här fantastiska lilla ön och det lilla fantastiska boendet vi hade när vi var på Antiparos som är en pytteliten ö i Grekland, och då menar jag verkligen jätteliten och väldigt väldigt gullig med fantastiska stränder, här hyrde vi fyrhjulingar när vi skulle åka runt ön vilket jag starkt rekommenderar att göra, att åka runt öarna i Grekland för man får uppleva sjukt mycket och se så fina stränder och vatten att det är helt galet, alla öar har något som tar en med storm. Jag är väldigt glad över att vi valde Antiparos som en av öarna när vi var i Grekland på öluff 2019. Vi bodde väldigt centralt på Galanis place så det var bara att promenera ner för en liten backe så kunde man sätta sig på en av frukostställerna. Och vilka frukostar jag åt, pannkakor med nutella och banan och till det ett glas apelsinjuice, varje dag. Vilken drömfrukost.


Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och vi var fortfarande inne i planerna som vi hade inför denna resa och att det var nu till hösten vi skulle åka. Eller att göra samma resa igen och besöka sju nya öar för öar att upptäcka i Grekland finns det gott om. Jag kan verkligen rekommendera er att göra en sån här resa, att båtluffa runt i minst tre veckor och upptäcka öarna i Grekland i goda vänners sällskap, jag vill göra det igen och igen och igen. 
Allmänt, Resa till Öar i Grekland 2019 | #båtluffa i Grekland, #galanis place på antiparos, #hotell på antiparos, #öar i grekland | |
Upp