Du kan göra det hemma

Ett betalt samarbete med tandblekning.nu

Visste ni att cigaretter och snus påverkar tänderna och missfärgar dom och sksdar även ditt tandkött? Ja det visste jag med. Även kaffe, te och rödvin påverkar emaljen och inget av detta som nämns förbrukar jag. Så då borde väl jag ha de vitaste naturligaste tänderna av alla vilket jag inte har. Att få missfärgningar av tänder är vanligt och utöver ovanstående saker så spelar ålder, mat, dryck mm roll. Så nej, med andra ord har jag inte de vitaste tänderna. 

Som tur är finns det tandblekning som du kan göra hemma och som hjälper dig att få vitare nyanser på dina tänder vilket gör mycket. Jag vet bara själv hur självförtroendet ökar när man är lite solbränd och tänderna ser extremt vita ut, jag ler som aldrig förr. Men jag vill ju kunna göra det även den tiden på året då jag är blek som bara den. Då är det ju superbra att jag kan bleka dom hemma och få det där leendet som jag så gärna vill ha året om och att faktiskt köpa bra produkter. 

Tänk på att läsa instruktionerna noga innan du använder produkten för ett bra resultat men som också är säkert när du gör din tandblekning hemma. För att bibehålla ditt resultat på dina nya, vita tänder så minska med det som förstör både tandkött och emaljen och som gör dina tänder gula.

Våga le mer, våga även att le mer med dina tänder.


Jag själv föredrar att ha en vitare nyans på mina tänder för att kunna känna mig vackrare och säkrare på mig själv. Jag visste dessutom inte att bär kan vara en bov i att få missfärgade tänder och jag äter bär varje morgon till frukost så där är nog min bov till att mina tänder inte är så vita som jag hade önskat. Jag vet bara hur lätt jag påverkas att jag kanske har något mellan tänderna när jag äter inför människor och hur lite jag gärna vill säga något överhuvudtaget då.

Jag känner mig så pass väl att jag vet att min självkänsla och självförtroende skulle öka med vita tänder, och det känns bra att det finns produkter som är säkra och bra som du kan göra hemma. 


Allmänt | |
Upp