Livet

Dagen i går blev väldigt sen och hade det inte varit bara onsdag hade jag kunnat stanna där i en evighet och bara pratat om allt mellan himmel och jord. Vi spenderade kvällen i goda vänners sällskap och träffade för första gången deras lilla bebis. Såklart slutade det med att jag satt och höll i henne, hur mysigt. Lilla älskade barn.


Det bjöds på en otroligt god saffransgryta med fisk och potatis bland annat i, den var riktigt god, jag måste be om receptet. Jag älskar saffransgryta och njöt länge av varenda tugga. Jag drack en god äppelmust till maten. Till efterrätt blev det riktigt goda kolakakor och muffins. Så glad för dessa fantastiska människor i mitt liv. 

Kvällen blev sen och jag funderar på att ta en liten nap innan jag ska sätta mig och skriva ett utkast. Så glad att jag tog en två timmar promenad i morse i det härliga vädret. Jag gick helt vilse och det slutade med att jag kom tillbaka dit jag började, haha. Men jag fick se platser jag inte har sett tidigare och området jag gick i var så mycket större än vad jag kunde ana. 


Allmänt | |
Upp