10 snabba frågor om mig

Hur många personer rymmer er bubbelpool?
Jag skulle nog säga åtta personer utan problem. Ett av de bästa köpen vi har gjort och den används flitigt.


Vad har ni för ras på hunden?
Albert är en pudel som fyller två år i maj, en kungspudel bara, jag älskar pudlar, de hårar inte, de är friska hundar som ej är sönderavlade. Gillar inte när hundar är sönderavlade och knappt kan andas m.m..


Är ni nöjd med ert hus? 
Sååå nöjda. Älskar vårt enplashus från Älvsbyhus. Älskar ytorna, älskar planlösningen. I augusti har vi bott i huset i två hela år. Galet. Känns som en dröm varje dag. Helt fantastiskt. Detta är ett hus man kan bli gammal i.


 Vart blir nästa resa? 
Jag älskar Grekland och vill se mer av detta fantastiska land plus att jag inte gillar att flyga och till Grekland tar det inte lång tid så det är skönt. Sen vill jag se Italien, drömmer alltid om Italien. 


Har du några tatueringar? 
Jag har fyra tatueringar, jag får visa dom någon gång. Här är en av dom. Min första, jag var 18 år och tatuerade in ett kärlekstecken i svanken. Jag tror att den står för kärlek iaf🤭😅 tänk om det inte gör det 🙈

Är du vegetarian? 
Både ja och nej. Jag äter fisk men inget annat kött. Kan hända att jag äter kyckling max fem gånger per år men i det stora hela så är är det bara fisk och vegetariskt som gäller. Anamma har otroligt mycket gott, färsen är så bra. 

Bland det bästa du vet att äta? 
Bilden säger allt. 

Hur lång är du? 
Jag är 1,74 cm lång. Tadaa

Nämn några goda ungerska maträtter
Langos är en storfavorit. Sedan har vi Paprikas Csrike som är kyckling i paprikasås, paprika används väldigt mycket i det ungerska köket. Sedan har vi gulashen som är en klassiker, töltött paprika som är fyllda paprikor med bla ris, kött eller såklart vegetariskt alternativ så ni känner nog igen dessa maträtter. Kolbasz korven känner ni nog igen också. Nu blev jag sugen på att laga en vegetarisk variant av gulasch och ha nybakat bröd till. Mums. Eller tänk att göra egna langos med fyllning. 

Nämn något vi inte vet om dig
Att jag hade jättesvårt att ha toffs förut för mitt huvud är litet. Jag är lång men har ett litet huvud, små fötter och små händer. 

Allmänt | |
Upp