Positivt test!

Hua, jag fick tillbaka mitt svar på covid testet i går och det var som jag befarade, positivt. Dag fyra som sjuk och det blev en aning värre i natt, så jag hoppas att jag nådde toppen nu och att det bara blir bättre. En jag känner som har fått sin tredje spruta och är sjuk mår betydligt bättre, själv fick jag nyss boka tid för den tredje så nu har jag bokat tid för den. Vad covid exploderade helt plötsligt, från att ha känt en på knappt två år som har haft covid till att de senaste två veckorna är hur många som helst.

Så skönt att kunna sitta på farstukvisten och se på när Albert leker på tomten och få frisk luft när man inte orkar gå så långa promenader. Men jag tar samtidigt promenader varje dag för det är ju inte bra att ligga ner hela dagarna heller. 

Smaken är som tur är inte borta än. Det påminner mig om resan till Sunny Beach i Bulgarien med min mamma och bröder för massor av år sedan. Maten där smakade verkligen ingenting så det var skitjobbigt att äta för det var verkligen som att man var dunderförkyld, ingen smak alls. Haha! Sen var resmålet långt ifrån dom resor vi brukar ta, vi skulle bara slappa vid poolen på hotellet och bara ta det lugnt vilket var så skönt, i två veckor var vi där och bara en dag var vi nere på stranden där vi låg som packade sillar. Men vi hade så kul trots den mindre goda maten. Gud vad jag saknar alla galna, mysiga och helt fantastiska resor med min familj. 

Hur mår ni då? Hoppas att ni mår bra. 

Allmänt | |
#1 - - Hanna Karlsson:

Tror det här att "alla" nu får covid kommer vara vägen ur pandemin. Nu kommer vi nå riktig flockimmunitet som vaccinet inte lyckats skapa.

Svar: Ja hoppas det ☺️
Nicki

Upp