Det där med kläder och stil..

Vilken mysig kväll jag hade i går med en av mina pinglor som jag inte träffat på två år, jag som har så nära till känslor stod där och bölade när jag kramade om henne på parkeringen. Vi köpte med oss pizza och kebab och så gick vi hem till mig och bara snackade en massa hela kvällen och åt choklad. I dag stinker man vitlök men det var det värt. Haha.

Senare på kvällen skulle jag skriva ihop två samarbeten som jag kommer lägga upp här på bloggen sedan men energin var helt borta och jag kröp ner i sängen till en mordpodd istället. Ursh vad sjuka människor det finns i världen. Det är helt galet. Läskigt!  Hur som helst, i går var jag klädd såhär. 

Något som jag är asdålig på är det här med kläder och stil, jag är verkligen sämst på det, jag älskar att köpa kläder, jag följer inte modet och köper det jag tycker är snyggt men jag är skit kass på att matcha kläderna med varandra. Jag älskar HMs avdelning "classy style" som jag brukar kalla det, skjortor, tights, klänningar. Typ. Helst i svart, haha. 

Ikväll blir det middag med lite folk vilket ska bli supermysigt, det ser jag så mycket fram emot. Det blir en toppen fredag med andra ord. Och vilket fantastiskt väder vi har här i Stockholm, vilken värme. Underbart. Hur är vädret hos er? 

Allmänt | |
Upp