Saker som förvånar mig del 1

1. Att det finns så jävla vidriga människor där ute som tar så sjuka övertramp att man blir äcklad. Jag vill tro allt gott om människor men nä fyfan säger jag bara. Det finns människor med noll gränser, med noll respekt, med noll samvete. Och sådana människor ska man hålla sig långt ifrån. Väldigt lång ifrån. Hua. Har folk ingen skam i kroppen? Jag har fortfarande svårt att tro att det finns människor som är så vidriga. Vissa människor är helt enkelt inga bra människor. 

Jag är så glad över den människa jag är, har varit och kommer att vara. 

2. Hur dyrt det är att vara kvinna under en mensperiod, först allt skydd man behöver inhandla, sen allt man blir sugen på, såsom massor av choklad och viss mat. Och inte nog med det, ibland kan man må så dåligt, ha ont och vara jättetrött att man inte kan jobba tex. Fyfan vad dyrt det kan bli ibland. Sen har vi mens varje jävla månad och inte bara någon gång per år. Haha. Betalda jobbdagar under mens, gratis skydd och gratis "cravings" tack. Vi kan ju inte styra över att vi har det eller göra så mycket åt det.. 

3. Hur dyrt det har blivit att resa. Eller är det bara jag som såg helt fel en gång när jag kollade på flygbiljetter till Santorini. Jag är van med att det kostar, ja men ca 2000 för flyg tur och retur, inte ens det. Men jag hittade flygbiljetter upp till 20.000. Jag måste ha gjort något helt galet när jag sökte på flygbiljetter. Vågar jag ens kolla på resor till Italien? Jag vill verkligen dit till hösten. Tredje gången gilt. Folk frågar mig vad det är jag har för koppling till just Italien, varför jag verkligen vill dit, förutom att det landet är det vackraste jag sett, på bild så är jag även uppväxt med Italien nära mitt hjärta, min farmor var jämt i Italien och kunde flytande italienska, hon var tillsammans med en italienare i ung ålder så min ena farbror var halvitalienare och är begravd hos hans släkt i staden Ravenna i Italien. Jag är uppväxt med mycket italiensk mat och jag har alltid drömt om att åka dit, jag tycker att Italien är den mest romantiska plats på denna jord. Tänk om jag har för höga förväntningar och blir besviken? Men det tror jag verkligen inte. Har ni någon resa inbokad? Är det dyrare än vanligt att resa?

4. Att det ska vara så jäkla svårt att få bort min bihåleinflammation, visserligen sitter min inflammation långt in i hjärnan tyvärr, men den går inte bort trots koksalt"sprutor" i näsan, antibiotikabehandling, kortisonbehandling, m.m. En envis jävla inflammation som har letat sig in i hjärnan, sitter och värker ovanför ögat, men nu ska jag få komma till önh och se vad dom kan göra åt detta. Det var bland annat det här de hittade på min mrundersökning tidigare i år. Bara att bita i det sura äpplet och inte låta det påverka ens liv. 

5. Att kriget inte är över. Herregud, att människor inte bara kan föra en jävla dialog med varandra.. Hur svårt kan det vara. KOMMUNIKATION, KOMMUNIKATION, KOMMUNIKATION!!!  

6. Jag är förvånad över hur dåligt jag trimmade Albert i går, herregud vad ful han blev stackarn, Hahaha. Jag vågar knappt gå ut med honom nu.. Tur att hans päls växer så fort. Han har aldrig blivit så här ful tidigare.. Dock verkar han tycka att han är världens vackraste hund. Och det är han ju iof. 
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Det är dyrt med flygresor på grund av att det är jättedåligt för miljön och man vill försöka få folk att sluta göra flygresor.

Upp