Snipp snapp slut och så var den sagan slut...

Då kommer snart dagen då jag skriver min namnteckning på ett papper och sedan är inte mitt drömhus längre mitt, snart är jag inte längre en husägare. Den resan tar slut väldigt snart.


Jag önskar att alla fick uppleva den här formen av en separation och allt vad det innebär med uppdelning av allting. Att föra en bra dialog två människor emellan, att lösa allt, komma med lösningar för båda parter och mötas på vägen, en bra kommunikation med andra ord. Wow säger jag bara. Alla separationer behöver inte vara dåliga och jag tror nog att vi toppar i en jävligt bra separation och ett break up. Det finns inget drama överhuvudtaget och allt är gjord med respekt för varandra. Det finns inget svek, ingen otrohet, inget sånt alls. Sånt ska inte förekomma i förhållanden, det blir aldrig bra.

Jag vet att människor vill höra smaskiga detaljer, gotta i sig av andras draman och dåliga break ups, folk njuter av att se andra må dåligt. Ledsen att göra er besvikna, haha. Men jag är ingen dramaqueen och det existerar inget drama i mitt liv. 

Allt handlar om respekt, kommunikation, val och handlingar. 


Jag är väldigt nöjd med mig själv i hur jag hanterar saker och ting, vem jag vill vara som person. 

Jag är tacksam för livet. Mitt liv och jag kommer att göra mitt liv till det bästa. 
Allmänt | |
Upp