Snart slut på detta år!

Kommentera
Hur jag ska fira in det nya året? det vet jag inte än. Har fortfarande influensa vilket är tråkigt. Vill fira att 2010 äntligen är över då det har varit ett jobbigt år på många sätt och vis.


Jag har detta år ( härmar dig lite nu Sessan ) fått tillökning i min och älsklings familj med en kissekatt vid namn Silver, träffat människor som sätter sina spår i hjärtat och som jag nog aldrig kommer att se igen men aldrig kommer att glömma, B <3 varit på platser jag aldrig varit på förut, gråtit en hel del, tagit hand om människor på alla sätt och vis <3, firade min och älsklings 2a år som förlovade (varit tillsammans i 5,5 år) har varit på semester i fjällen, blev dock inga skidor för min del <3 nära och kära har fyllt jämt år vilket har firats, Nyckelviken x antal gånger på utflykt, mycket träning, picknickar på djurgården med älskling m.m., vänner får barn, möhippa, bröllop, Skansen, kålmården, målat möbler, spenderat en förmögenhet för att få bort två visdomständer, AJ! Haft en underbar midsommar som varje år <3 Det har hänt jobbiga saker, det har hänt bra saker, jag har gråtit mycket detta år, satt ner foten, blivit sviken om och om igen men har ställt mig upp om och om igen, min hälsa är i botten men jag kämpar på <3 Har insett vilka som verkligen finns där för en i vått och torrt <3 ett STORT TACK till min bästa vän Tina <3 Detta år har jag haft körkort i 3 år, shit vad tiden går :) Detta år har jag längtat extra mycket till varmare breddgrader :) dramatik hur mycket som helst. Nä detta år har inte varit mitt år!


Skååål för att 2011 blir ett BRA år!


2009/2010, Det var en bra nyårsafton i sig, men hade världens tandvärk så jag inte kunde äta, och detta nyår är jag sjuk. Fan vad tråkigt!