Romme

Befinner mig i Romme med massa folk. I går kom vi hit, åkte sittlift för första gången, åker från toppen, och det är så mysigt. Ligger i sängen nu och vi ska snart ner och käka frukost innan vi drar iväg till backen igen. 


I går var det hur soligt som helst, käkade lunch på toppen i ett världshus utomhus, så jäkla mysigt ☉


Se upp i backen

Vilken vecka men nu är jag ledig, dagen har spenderatsmed en powerwalk som slutade med att jag hamnade i en stad jag aldrig tidigare varit i för att jag var tvungen att göra ett brådskande ärende, nu är det äntligen fixat. Efter det köpte jag underställ och sockor, i morgon bär det nämligen av till en hemlig skidort för att åka skidor hela helgen och bo på hotell. Ser verkligen fram emot det, dock kommer jag att se ut som stig helmer i bavken pga höjdrädslan men den ska jag kämpa emot, jag ska klara det och jag ska tom åka sittlift vilket jag aldrig har gjort tidigare. Afterski och massa kul. Behövde verkligen det här!


Se upp i backen !


Mamma

Jag skickar en vädjan till himlen, jag behöver bara få veta att du har det bra mamma, eller helst av allt, komma tillbaka till mig. Du var för ung, jag behöver dig! 

I samarbete med

spelautomaterpånätet.org nätcasinosverige.se
RSS 2.0