Stjärnklart, våran plats, kyligt, musik, speciell dag, vi ! skickade upp tre ballonger som vi alltid skickar upp i Thailand skickade vi upp nyss, och det var så himla vackert <3 synd att man inte får det vackra med på bild, men det finns i hjärtat <3Magic Moment !

Allmänt Kommentera
Stjärnklart, våran plats, kyligt, musik, speciell dag, vi ! skickade upp tre ballonger som vi alltid skickar upp i Thailand skickade vi upp nyss, och det var så himla vackert <3 synd att man inte får det vackra med på bild, men det finns i hjärtat <3Dagens middag blir Tikka Masala med ris, blir mumma :-)Tikka Masala !

Allmänt Kommentera
Dagens middag blir Tikka Masala med ris, blir mumma :-)Något jag har börjat samla på är kylskåpsmagneter, dock började jag med det, nu ! eller ja sist vi var i Thailand, det blir fina minnen, som stora buddah, det påminner mig om när vi red elefant och även besökte buddahstatyn och fick en otroligt fin utsikt över Phuket! Eller när jag och älskling åkte till Maya beach, så romantiskt, när vi utforskade ön, och bara myste! Maya beach är även med i filmen the beach ;-) åhhhhh herregud, vackra öar, platser, stunder! <3 Amazing !!!!Kylskåpsmagneter världen över !

Allmänt Kommentera
Något jag har börjat samla på är kylskåpsmagneter, dock började jag med det, nu ! eller ja sist vi var i Thailand, det blir fina minnen, som stora buddah, det påminner mig om när vi red elefant och även besökte buddahstatyn och fick en otroligt fin utsikt över Phuket! Eller när jag och älskling åkte till Maya beach, så romantiskt, när vi utforskade ön, och bara myste! Maya beach är även med i filmen the beach ;-) åhhhhh herregud, vackra öar, platser, stunder! <3 Amazing !!!!