Polsk tapas på Kungsholmen
En gång per år brukar vi tillsammans med älsklings familj testa en ny restaurang, förra året testade vi en italiensk på söder som var helt fantastisk, jag måste fråga vad den hette så att jag kan tipsa er. I går testade vi något annorlunda och det blev en polsk restaurang på John Ericssonsgatan 15 på Kungsholmen, en liten restaurang. De 11 andra provade polsk tapas medan jag fegade ur och hittade en asgod sallad på babyspenat, rödbetor, chevre och honung och den var verkligen så god, enkel men helt underbar. De andra var nöjda med sin mat. Där satt vi i många timmar och hade det bara så mysigt, älskar att äta i flera timmar och bara snacka.

Vid halv elva drog några av oss vidare till Sjöstadens marina och satt där tills de stängde, ett supermysigt ställe som hade grymma fotöljer och lagom hög musik så att man kunde prata med varandra. 

Vid tvåtiden var vi hemma igen och jag vaknade precis upp av att solen är framme, dock är det blåsigt. Dagens planer är att fira en person som fyller år, ska bli trevligt. 

Tack alla för en fantastisk kväll, längtar redan till nästa år.