Går med ett leende på läpparna hela tiden och pirret i magen :-p tog en frisk, kall promenad nyss och nu jobbar min hjärna så jag ska sätta mig och jobba en stund, fick ett trevligt mejl också som gjorde allt ännu bättre. Musik, datorn och jobb väntas nu, hoppas på att bli klar med detta snart :-pKänner mig på topp !

Allmänt Kommentera
Går med ett leende på läpparna hela tiden och pirret i magen :-p tog en frisk, kall promenad nyss och nu jobbar min hjärna så jag ska sätta mig och jobba en stund, fick ett trevligt mejl också som gjorde allt ännu bättre. Musik, datorn och jobb väntas nu, hoppas på att bli klar med detta snart :-pOch går i ide, en minusgrad och det är svinkallt ute, hur ska jag klara vintern ??!!? Nu skulle det sitta fint med en flygning på ca 12 timmar till varmare breddgrader :-pNu tackar jag för mig!

Allmänt Kommentera
Och går i ide, en minusgrad och det är svinkallt ute, hur ska jag klara vintern ??!!? Nu skulle det sitta fint med en flygning på ca 12 timmar till varmare breddgrader :-pJag måste köpa mig några äppellådor och pyssla lite, dom är så otroligt fina , skulle vilja ha några i hallen och ställa skor i, en att lägga tidningar i, göra en hylla och även en att ha ljus på.Måste ha !

Allmänt Kommentera
Jag måste köpa mig några äppellådor och pyssla lite, dom är så otroligt fina , skulle vilja ha några i hallen och ställa skor i, en att lägga tidningar i, göra en hylla och även en att ha ljus på.