Myslort och shopping !

I dag var jag och tog massor av nya prover, tömdes på blod.. Smärtan är jag inte rädd för men det är just när det blir så många rör som jag var tvungen att ta i dag och som gjorde mig yr, läkaren var snabb med att ta upp mina ben efteråt så det gick okej, det tog väl en kvart innan man var på benen helt igen. Jag har inga problem alls med sånt skit annars men kroppen är så pass förstörd så det är klart att den reagerar. Dumma dumma kroppen..

Man kan tro att jag är helt frisk på utsidan då jag är glada spralliga Nikki men på insidan är det inge bra men lossas jag att det inte är så dåligt som det är så kanske det blir bättre? :-)(ignorerar skiten) Läkaren ringde två gånger sedan då hon och andra läkare diskuterar alternativa behandlingar eftersom dom helst inte vill köra den behandlingen som de lutar mot pga de högre riskerna. På måndag vet jag mer.. Helgen måste gå bra annars blir det akuten i helgen, det vill jag inte ! Så det blir det inte, punkt !

Åkte till forum i dag, blev en shapin chocolate på NJB, favoriten ! Sen blev det lite shopping, b.la sockor och en mysig grå kofta. Nacka Forum är helt klart den bästa gallerian, atmosfären och butikerna, bästa! Det är så stort så man känner inte av folket.. Förutom i julrushen då huhu !

Sen blev det lite tokiga utflykter..
Herregud :-) Tack ni för dagen !




Myspyskläder, sockorna bor jag i, tror de är från h&m.. Jättesköna !
Allmänt | |
Upp