20 Saker om mig nr 3 !

Jag älskar att resa, jag älskar dagarna innan man reser när man är pirrig i magen, håller på att packa och man bara längtar, jag älskar stora som små resor, i somras reste vi till Stockholm, jag är egentligen från Stockholm men har bott i norrland i två år så det blir helt annorlunda när man åker till Stockholm nu, man ser allt med andra ögon, så vi var där i en månad, så härligt!

Men om vi ska prata om resor utomlands, jag älskar att åka utanför Europa, asien är dit jag helst åker, dom länderna jag har besökt under mitt liv är: Spanien, Turkiet, Grekland, Cypern, Bulgarien, Danmark, Dominikanska Republiken och Thailand massor av gånger. (föredrar Thailand) Storstäder lockar mer och mer, New York bl.a. Har inte varit i en riktig storstad förutom Stockholm och Köpenhamn, men jag tycker inte riktigt det räknas, jag vill besöka en rejäl storstad med höga skyskrapor, puls, m.m.

Topp tio på önskemål på resor härnäst är: Thailand, Dubai, Santorini (Grekland), USA ( massor av stater jag vill besöka) Ungern, Norge, Japan, Italien, Tyskland och Mauritius.

Topp sex på resmål inom Sverige är: Ystad, någon fin plats på västkusten, högt upp i Sverige och åka på skoterresa, se norrsken m.m, vandra på Kebnekeise, Stockholm, Fjällbacka. Sen finns det mängder av andra platser jag vill åka till.



Allmänt | |
Upp