Hon tog min hund !

Jag vet inte vart jag ska börja detta inlägg, sitter och lyssnar på lugna favoriter och tittar på två av de finaste jag har, mina älskade hundar.
 
I går trodde jag att jag aldrig mer skulle få se min ena hund igen. Den känslan är obeskrivlig och var bland de värsta jag upplevt.
 
Jag var i går vid medborgarplatsen och käkade med en vän, jag band Milo utanför. Jag hade så att jag såg kopplet hela tiden. Jag går ut då och då och vi är inte borta mer än tjugo minuter. Jag tittar mot där jag band Milo men ser inte kopplet, första paniken griper tag i mitt hjärta och när jag kommer ut och ser att hon är borta inser jag att någon jävel har stulit min hund, vit som ett lakan går jag in på taco bar och min vän ser direkt att något allvarligt hänt, paniken, förvirringen, tankarna, allt blir kaos i mitt huvud, jag kan inte tänka, jag kan inte göra nått, utan att bryta i hop, stirra förvirrat runt mig, vart börjar jag att leta, jag kommer aldrig mer att få se min hund igen, aldrig mer, paniken och chocken griper tag om mig, min vän ringer polisen, det kommer fram folk och hjälper till.
 
Vi får veta att det är poliser uppe vid torget vid medis, jag får syn på två stycken, springer dit och ber om hjälp, det kommer ut folk från ett företag som såg händelsen, att en kvinna tog Milo, Milo som alltid är glad viftade på svansen och de trodde att deet var kvinnans hund.
 
Poliserna tillkallar varandra, jag gråter i förtvivlan, jag ser inte folket runt mig, jag ser bara ett ansikte, min hund.
 
De får sedan ett utrop från några poliser i närheten som har sett en kvinna med en jack russell. Hoppet tänds men jag vet fortfarande inte vad som händer. 10 minuter senare pekar dom mot en busshållplats och jag ser Milo, jag springer över vägen, jag ser inte bilarna, jag ser bara Milo. Jag springer fram till kvinnan och rycker min hund i från henne, hon är knarkpåverkad.
 
Glädjen är obeskrivlig. Från att aldrig mer få se Milo till att ha henne vid min sida igen...
 
Jag kommer att anmäla kärringjäveln... !
 
Och jag kommer aldrig mer lämna mina hundar utan uppsikt!
 
Allmänt | |
Upp