Har inte sovit på en evighet!

Hej! I dag har jag spenderat tid med mina goda vänninor, först åt jag och B lunch på texas longhorn, de har den bästa ceasarsalladen. Åt vid närheten av Kristineberg med finaste utsikten vid vattnet. God lunch och mycket snack blev det. Sedan åkte vi till en konstgalleria som hade en grym fotoutställning, fanns massor av tavlor jag ville köpa.hur fina som helst, jag är tokig i lägenheterna i USA som är en stor öppen planlösning med stora fönster, högt i tak och tegelväggar. Jag hittade en tavla som visade utsidan av en sådan lägenhet och blev kär. Ville köpa den tavlan med detsamma men den låg på flera tusen.

Efteråt sa vi hej då och jag bestämde mig för att gå genom hela stan för att sedan besöka en annan vän. Så det blev en rejäl promenad, tog mig fram genom gamla stan bland de tusentals turister som var där och sedan vidare mot söder. Mysig promenad! Där hängde jag och käkade middag innan det var dags att åka hem.

Jag har haft fullt upp i flera veckor nu och knappt sovit något så känner mig lite sliten så i morgon ska jag inte ha några planer alls plus att jag ska ta en välbehövlig sovmorgon. Det har varit väldigt mycket dessa månader. Jag kämpade mig tillbaka till livet för inte så länge sedan. Det har tagit väldigt hårt och så, det blev allvarligt!!!! Jag gav upp.. jag ville ge upp, mitt liv kostades nästan. Vilket jag fortfarande bearbetar! Jag hade gett upp...

Allmänt | |
Upp