Helgen

Kommentera
Hej, det har varit lite bloggtorka här i några dagar, delvis gick min dator sönder i förrgår, den vägrade att logga in på windows så i går drog jag hem till en killkompis som fixade den medan vi varvade med att kolla på Johan Falk filmerna, det tog ca 7 timmar att fixa datorn och nu fungerar den alldeles utmärkt igen. Överlycklig. Har varit väldigt trött på tekniska prylar ett tag nu, då både det ena och det andra går sönder. Datorn är jag livrädd om då jag hade hur mycket bilder som helst på den och jag var rädd att jag inte skulle få se bilderna igen, men vi hann rädda dom.
 
Kvällen avslutades med en kräftskiva i trevligt sällskap, äntligen, som jag har längtat efter att få äta kräftor. Har längtat efter det i en månads tid nu. Så fler kräftskivor tack.
 
I fredags var jag barnvakt och jag bestämde mig för att överaska de små med att åka till leklandet Exploria, mest för min egen skull så att jag kunde leka av mig lite, hehe nej då jag skojar, men självklart lekte jag också. Det var helt okej där men som vanligt har jag större förväntningar på saker och ting. Det var inte så roligt som jag trodde att det skulle vara, men det var okej, bättre än Andys lekland. De har olika avdelningar där, bl.a en dinosaurievärld men vi tog bara själva leklandet. 
 
Idag söndag så ska jag jobba. Känner mig inte så jättebra, delvis har jag världens nackspärr, och sedan är det något annat som inte känns bra i kroppen, hmm.
 
Helge