Ingefära shots

Sitter och bloggar lite på waynes och äter eller rättare sagt dricker frukost bestående av ingefära shots, en liten boost såhär i vintertider.

I går var jag och klättrade, provade på klättercentret i telefonplan för första gången och jag fick lite svindel och även ett och annat blåmärke så i dag känns det att man lever. Det är en sådan kick att klättra, delvis för att jag har höjdrädsla och sedan är det så himla roligt och grym träning. Sen när man bara ska släppa och falla är en otrolig känsla, att tappa kontrollen och förlita sig på personen som säkrar en. Sen har det haft en annan påverkan på mig, min mamma miste livet av ett fall från en trappa så att falla överhuvudtaget griper tag som en smärta i hjärtat på mig så det här är som en terapi för mig eftersom det är väldigt känslomässigt.

Jag ska verkligen komma i gång med skrivandet igen, det är ett av mina största intressen och jag minns när jag och mamma gick på klong niin stranden på koh lanta 2013 och mamma sa till mig att jag borde skriva en bok, delvis för att jag brinner för att utrycka mig i text sedan har jag varit med om en hel del i mitt liv och hur man förvandlar tuffa saker till styrka.

Hur som helst, det är en dröm, som kanske blir verklighet, det får tiden utvisa.

Som sagt, sitter på waynes och runt mig sitter det människor som jobbar, jag väntar på min fina vän B som kommer om ett tag, innan jag senare ska i väg och jobba.

Allmänt | |
Upp