Tappa aldrig hoppet

Hoppet är det sista som lämnar en, mamma min älskade bästa mamma för dig är jag stark, för dig går jag genom denna smärta och jag tappar inte hoppet att det någon gång vänder för mig, du var den som stod mig närmast och jag vill bara kunna ringa dig en sista gång och få säga allt jag aldrig hann säga, du försvann på en sekund, jag hann inte med. Jag gråter i stunder, livet faller som ett korthus, sen torkar jag tårarna, blir glada spralliga Nikki och kämpar vidare, jag gör verkligen det mamma jag lovar. Jag hoppas att du tittar ner på mig och känner dig stolt över mig ♡

I veckan har jag jobbat, det gick bra, jag brinner för att jobba inom vården. Snart två år på detta ställe och jag utvecklas jättemycket, och jag får ofta lära upp ny personal vilket jag tycker är väldigt intressant.

Jag träffade B i måndags, jag är så glad för våran vänskap och resa vi gjorde i somras, vi hade så otroligt mysigt och roligt i grekland, en av de bästa resor jag gjort. Längtar tillbaka till Grekland och Santorini, även till Mykonos kan jag tänka mig att åka tillbaka till.

Öluffa i en månad skulle inte vara helt fel, träffade några austaliensare när jag var där som skulle öluffa i 3 månader.

Vad hann jag med i Grekland då, bla gå på en aktiv vulkan, gå brevid en pelikan, klara mig helt själv i nästan två dagar med engelskan haha, var en snabbis på en grekisk koncert med en vän, gå upp till Oia med över 400 trappsteg trots höjdrädsla, bada i poolen, beställa in roomservis, njuta och utvecklas som människa, åka cable car, gå förbi hotellet där mischa barton bodde, bada fötterna i havet, dricka hur mycket isthe som helst, gå långa promenader genom Fira, åka båtar m.m.

Längtar utomlands som sjutton nu men har lite att fixa innan jag ska resa, ungern och italien vill jag till typ NU..

I dag är det snökaos i stockholm. Ikväll blir det att leta bil tills jag hittar någon och förhoppningsvis köpa en i morgon..

Allmänt | |
Upp