Din begravning mamma!

I fredags var din begravning min fina älskade mamma. Jag var där först och det var så jobbigt att se din kista men den var så vacker, så himla fin. Jag förstår inte att du låg där i. Tanken gör så ont. Det var bland det värsta jag varit med om, jag ville bara öppna din kista och du skulle hoppa ut och ge mig en kram. Jag ville fly ut ur kyrkan, det var så tungt. Jag satt närmast dig. Det var hur mycket människor som helst, alla dina nära och kära var där mamma. Prästen var otroligt bra och sa så mycket fina saker. Vi spelade 6 låtar för dig, låtar som var så du. Eva Dahlgren var en av artisterna med låten säg mitt namn.
 
Vi valde två psalmer för dig innan det var dags för mig att hålla mitt tal. Hörde du mamma, jag höll ett tal för dig pch jag klarade av det, det var så himla viktigt för mig att få säga det jag sa till dig, hoppas att du är stolt. Jag höll tal i fem minuter medan familjen stod vid din sida, jag pratade direkt till dig och det sista jag sa var att nu tar vi ett sista andetag du och jag sen spelades en låt jag valde till dig, Ken Ring med låten Du och Jag, var den fin mamma ?
 
Vi hade gammellila rosor som vi la på graven, jag valde den färgen, även en stor buktett som var likadan som din bröllopsbukett. Älskade mamma, jag behöver dig! Det här är så jävla tufft.
 
Vet du, för någon vecka sedan skålade Thåström för dig, hörde du, han gjorde en personlig skålning för dig. Så himla fint! Två av hans låtar spelade vi med " Men bara om min älskade väntar" och " stjärna som är din". Så otroligt fina låtar Thåström. Tack för att du gjorde din skålning till mamma.
 
Sedan spelade vi Lalehs låt ängeln i rummet och Peter Lemarc " älskad från första stund".
 
Begravningen blev så himla personlig och speciell.
 
Jag saknar dig mer för varje dag!
Allmänt | thåström | |
Upp