Ro i Nacka Strand

I går var det full rulle, dagen började med att min fina S frågade om jag ville komma över och ha lite tjejsnack och lunch. Jag blev bjuden på oxfile och en jättegod sallad och sås till det, hur gott som helst.

Några timmar senare skulle jag till B för att slappa och se på film och käka guacemole och tortilla, jag älskar guacemole och hon hade gjort en riktig god. Det blev inte mycket titta på film utan det slutade med en massa tjejsnack och skratt istället ♡

Efter det drog jag och satte mig med bilen i Nacka Strand, det slutade med att jag satt där i tre timmar och blickade ut över havet och staden. Jag var väldigt nere och kände att jag bara behövde sitta och tänka. Min kurator sa att jag måste ta det lugnt och stanna upp då och då, jag måstr bearbet olyckan och inte bara fly från den vilket jag gör för det är så svårt att hantera den. Jag är väldigt aktiv och kan inte koppla av.

I måndags var det begravning två för mamma, jag kallar det så för att det var verkligen som en jävla begravning. Jag blev så chockad och denna var tuffare än den första... Jag kände hur jag gick sönder av smärta och jag ville bara fly. Fly från allt. Jag är ledsen mamma men jag klarade inte av att titta på dig. Jag är ledsen att jag vände bort ryggen när du las i jorden men jag klarar inte det här. Mamma, min älskade mamma. Jag saknar dig så det gör ont i själen. Jag är ledsen att jag kände en sådan ilska i måndags, jag är så arg inombords, jag är så arg att du inte vaknade upp igen. Jag är så arg över att du dog framför mina ögon flera gånger. Jag behöver din famn mamma... jag behöver dig!

Allmänt | |
Upp