Early morning 😮

Jag har nog varit en skalman i mitt tidigare liv, jag behöver aldrig stĂ€lla en klocka utan jag vaknar alltid av mig sjĂ€lv oavsett nĂ€r jag ska gĂ„ upp. Hade svĂ„rt att somna i gĂ„r, kan inte lĂ€gga mig för tidigt sĂ„ jag somnade kanske vid halv tolv och vaknade till och frĂ„n varje timme till klockan 04.00 dĂ„ jag inte orkade ligga kvar och gick upp, skulle Ă€ndĂ„ gĂ„ upp halv 5 sĂ„. Jobbar hela lĂ„nga dagen i dag, Ă€r rĂ€tt sĂ„ pigg Ă€ndĂ„. StĂ„r och vĂ€ntar pĂ„ bussen just nu, lite smĂ„kyligt vilket jag gillar. 


I gĂ„r mötte jag upp en vĂ€n för lite lunch, blev texas longhorn, catchade upp lite av sommaren och kĂ€kade en god ceasarsallad. Tog en lĂ„ng promenad genom gamla stan och avslutade med lite shopping, hittade tvĂ„ toppar. Denna fast i ljusblĂ„tt, den Ă€r verkligen supersöt pĂ„. FĂ„r fota det senare i veckan. 

Intressant att se om bussen kommer den tiden jag hoppas, pĂ„ sl appen stĂ„r det att den ska komma tio i och hĂ€r i busshĂ„llplatsen stĂ„r det kvart över.. Hmm! Irriterande!!! 


AllmÀnt | |
Upp