Flyg lilla sparvöga

Kommentera
Det var ett tag sedan jag skrev rätt till dig mamma, jag har inte glömt dig men det gör för ont för att tänka på dig och förstå, förstå den där dagen då du "försvann" och hur du fick kämpa helt ensam på sjukhuset, hur du klarade 4 hjärtstopp själv. Varför inte personalen skulle göra återupplivningsförsök om du inte klarade hjärtstoppen, det förstår jag inte. Ska man inte rädda liv på sjukhuset. Jag kommer aldrig att förstå och jag kommer alltid ha svårt att lita på läkare nu, speciellt han som ljög tre gånger och sa att du bara hade en hjärnskakning. Jävla idiot. Jag är så ledsen att jag ljög för dig mamma i den stunden av lycka när jag viskade i ditt öra att vi förbereder din födelsedag och att du kommer att överleva. Jag hade så svårt att släppa din hand på sjukhuset, lukta på dig och tvingas hålls din hand när du tog ditt sista andetag Med tårfyllda ögon.  Jag fick se dig dö om och om igen, ingen ska tvingas att se någon dö så efter en olycka. 

Jag tar tillvara på livet nu, fylld med glädje och skratt, inte för att jag är glad att du är borta, tro inte det, tvärtom, sorgen är obeskrivlig men jag lever för oss båda och jag känner igen mer och mer av dig i mig, min solstråle. 

Åhh mamma, jag kommer att få stråla snart, jag ska hålla ett tal inför människor och det har jag inte gjort sedan din begravning för över hundra personer. Två tal har jag hållit i mitt liv, jag som är så blyg med sånt och alltid fick göra det själv inför läraren i skolan, men som sagt, två stora tal har jag hållit, på ditt bröllop mamma och på din begravning 💕 jag var inte nervös att hålla talet på din begravning, det var som att tid och rum inte existerade, jag pratade bara med dig, det var bara du och jag, vårt sista samtal 💕 hörde du att jag blandade in tre låttexter i talet, flyg lilla sparvöga med Marie Fredriksson bland annat, vi lyssnade mycket på henne när jag var liten och vi bodde på söder. Hon och Eva Dahlgren... Sen hade jag Ken Ring i texten med, du och jag. 

Du är aldrig glömd, du är alltid i mitt hjärta, dina ögon finns i någon annans ögon nu, jag älskar dig då nu och förevigt mamma 💕 (null)