Im back

Kommentera

Jag har haft ett litet blogguppehåll nu under semestern, men nu är jag tillbaka igen och jag har saknat att blogga. Jag har hunnit med lite av varje sedan sist, bland annat har jag varit i några dagar i Öregrund, hos vänners landställe, det var hur mysigt som helst där, det var skönt att byta miljö, från storstaden till landet. Där hann vi med att vara ute på havet i två dagar, fiska, sola oh bada ( inget dopp för mig) grillning, myskvällar och kortspel. Leva riktiga landet livet. Nu är jag tillbaka i storstaden sedan ca en vecka tillbaka. 

Har myst med min familj i fyra dagar, varit ute i skärgården, ätit massor av glass, ätit på restauranger och bara varit, umgåtts massor med syskonen. Det har varit en otroligt mysig sommar, trots vädret och trots att det inte blev någon utlandsresa denna sommar. För exakt ett år sedan var jag i Grekland i 10 dagar, först 5 dagar i Santorini och sedam 4 dagar på Mykonos innan jaf drog till Santorini igen, saknar Santorini, det har blivit "mitt land" lite, älskar att åka dit, så vackert och en perfekt ö att utgå ifrån för att sedan åka vidare, Mykonos älskade jag också och kan tänka mig att åka tillbaka dit igen, jag rekommenderar båda dom här ställerna skarpt. 

Vad har hänt denna helg då, i går blev det golfträning, det gick helt okej faktiskt, älskar att putta, men tränade även lite slag, sedan blev det bara en hel del serier på kvällen. I dag tog jag en rejäl sovmorgon, låg och gamade en stund på mobilen i morse, har fastnat för spelet backpackers, sedan har vi spelat bilbingo i några timmar och nu blir det sushi och fotboll och kanske en och annan serie i kväll.