Låt inte rädslorna stoppa dig

En kommentar
(null)

God morgon mina läsare!
 
Jag har sovit riktigt bra i natt, har precis krypit ner i sängen med datorn och tänkte ta igen lite bloggande, efter det funderar jag faktiskt på om jag ska sätta mig i bubbelpoolen och sedan ta en bastu, ha en spadag. Jag jobbar inte föränn på torsdag och i helgen så i veckan tänkte jag bli klar med mitt hälsoprojekt.
 
Jag sitter här och funderar över hur mycket man utvecklas som människa om man lyckas att övervinna sina rädslor. Jag utmanade mig väldigt mycket förra året, Jag har världens höjdrädsla men ändå lyckades jag vandra på en vulkan, ta mig upp till staden Oia vilket innebar över 400 trappsteg som var lutande och grusiga så det kändes som att man skulle falla ner hela tiden, och blev även puttad av åsnor på vägen upp hahaha, Det är bland det roligaste minnet jag har, det var så sjukt brant och paniken satt i de ca 40 minutrarna det tog att ta sig upp, men upp kom vi. Jag höll på att dö av solsting när vi väl kom upp och en grekisk gammal dam kom till undsättning och hällde bokstavligen vatten över hela mig och smetade in mig, nu i efterhand är det ett fantastiskt minne, det händer alltid sjuka saker runt mig som slutar med mycket skratt. 
 
Sen fick jag även klara mig väldigt mycket själv i Grekland och jag är sämst på engelska så det var jag ju lite orolig för, men om man bara kan prata engelska i tio dagar så går det skitbra, till slut. 
 
Sen var det det här med att ta sig från Mykonos till Santorini igen, det kunde ju gå lite hur som helst, haha, men jag tog mig dit, by myself, tog mig från hamnen i Santorini till Thira där min kompis bor och sedan skulle jag flyga hem på natten, ensam, och det var då jag blev av med min flygrädsla som jag har haft i hela mitt liv trots att jag har rest en hel del, även till Thailand 4 gånger och Dominikanska som är ca 12-16 timmar med flyg, enkel resa. Så , många timmar har spenderats i luften. Jag har aldrig låtit min flygrädsla stoppa mig men det var riktigt skönt att flyga utan att känna den där rädslan, ta massor av fina bilder på utsikten och vara så jävla stolt över sig själv. 
 
Jag tror att jag fått bort min flygrädsla genom att tänka annorlunda, förut tänkte jag att, tänk om vi störtar, tänk om jag dör, men ja, flygplanet kan största, jag kan dö men då är det väl så, inte mycket jag kan göra åt den saken, händer det så händer det. Jag vill inte låta rädslor stoppa mig från det liv jag vill leva. Jag älskar att resa och då måste jag ju flyga så :)
 
Så, vad vill du leva för liv ? låta massor av rädslor hindra dig, eller ta dig igenom rädslorna och upptäcka fantastiska saker. 
 
På tal om något helt annat, jag saknar verkligen mitt naturliga chokladfärgade hår, blonderade mig för ca två månader sedan, mitt hår växer som ogräs så när jag har håret uppsatt så ser man inte längre framifrån att jag är blond. Jag ska spara ut till min naturliga hårfärg nu, dessutom får man sjukt mycket bättre hårkvallitet om man inte färgar håret. By by bondie.. 
 
 
 
 

 
1 Anonym:

skriven

Fina dotter