50 shades freed 🙈

Hej mina lĂ€sare! Hoppas att ni har det bra. Har inte blivit mycket bloggande , haft fullt upp hela helgen.  I lördags var jag i mall hela dagen. Först lunch pĂ„ mitt nya favoritstĂ€lle, Raw Poke (hawaiiansk mat)  det var bland det godaste jag nĂ„gonsin Ă€tit. Ligger vid Starbucks 👍😋 det mĂ„ste ni testa! Min favoritrĂ€tt Ă€r Salmon Bowl, Ă€ven testat chicken bowl och den var ocksĂ„ jĂ€ttegod.  Efter lunchen i lördags sĂ„ blev det shopping, var inne i pop up butiken och dĂ„ var det butiken chiquelle som var dĂ€r, shoppade snyggaste skinnjackan och byxorna dĂ€r inne , lĂ€gger in bilder pĂ„ det sen! Jag köpte Ă€ven en ny handvĂ€ska, finally! 

Efter shoppingen vĂ€ntade jag in tjejerna, vi var 24 tjejer som bokade bord i VIP-en vid biografen för att kĂ€ka sen lunch, beef ribs för min del och det var svingott och vilka underbara tjejer jag trĂ€ffade, nĂ„gra hade jag trĂ€ffat sedan tidigare â˜ș en massa tjejsnack och sedan var det dags för bio, 50 shades freed i vip bion, deras stolar Ă€r otroligt underbara, sĂ„ sköna och stora. Dock sitter man en bit ifrĂ„n varandra, tĂ€nkte om man var pĂ„ dejt, dĂ„ kanske man vill sitta nĂ€rmare varandra. Filmen var riktigt bra, och musiken med, trĂ„kigt att det var sista filmen bara. Sedan skiljdes vi Ă„t, jag och en tjej tog sĂ€llskap ner till pendeln , sen var det dags att Ă„ka hem â˜ș jag hade en supermysig lördagskvĂ€ll ! 
Söndagen var helt perfekt, jag Ă€lskar att bara slappa pĂ„ söndagar, Ă„kte ivĂ€g en snabbis till sickla och sen blev det att Ă„ka hem , köpte med mat och bara kolla pĂ„ komedier hela kvĂ€llen â˜ș 

I dag började jag dagen med trĂ€ning, körde styrka! Ben och rumpa vilket jag tycker Ă€r roligast att trĂ€na, Ă€ven mage som jag alltid avslutar trĂ€ningen med. Sen messade en kompis och ville att jag skulle med till Mall. Möttes upp och det blev lunch igen pĂ„ Raw Poke och hon tyckte ocksĂ„ att maten var fantastisk 😋 sedan shoppade vi lite, jag behövde nya skor och det hittade jag, sedan lite smĂ„saker frĂ„n hunkemöller ( bĂ€sta affĂ€ren med underklĂ€der, pjyamas,morgonrockar och strumpor) Ă€lskar den affĂ€ren . Köpte Ă€ven en grĂ„ tröja, grĂ„tt Ă€r en av mina favoritfĂ€rger, tycker det Ă€r sĂ„ snyggt. Annars gĂ„r jag rĂ€tt mycket i svart, marinblĂ„tt och ljusa fĂ€rger, vitt och beige. Rött har jag börjat anvĂ€nda pĂ„ sistone. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

AllmÀnt | |
Upp