18/1

Kommentera
God morgon mina läsare! Jag skrev ett inlägg i två timmar i går nen det blev något fel på designen så texten var bara rörig, provar blogga från mobilen istället. Jag tänker inte skriva om inlägget som jag skrev i går. 

Efter jobbet i går drog jag till gymmet och körde ben och mage, i mörkret. Det blev strömavbrott eller något där så där stod vi i mörkret. Var faktiskt rätt skönt. 

I dag är jag ledig men jag ska till läkaren snart så därför jag är uppe nu. Sen blir det lunch med en vän 💕 

Jag har fått lära mig att man inte ska ta tiden för givet, att allt kan ändras på en sekund, hela ens liv. På bara någon månad när olyckan var var jag på fyra begravningar och tvingades även att säga hej då till mina hundar. Jag har extremt svårt att släppa in människor i mitt hjärta efter det, man märker nog inte av min sorg mycket alls, jag har svårt för ögonkontakt då sorgen träffade min själ och jag minns fortfarande smärtan över att mitt hjärta gick i tusen bitar då jag såg den personen jag älskar mest svårt skadad och sedan fyra dagar senare tvingas att säga hej då föralltid när hon låg i respirator, jag fick inte säga allt jag behövde säga och det har lärt mig att vara tydlig, ärlig och säga mina känslor till personer, vara öppen med mina känslor. För jag vill inte tvingas ångra saker jag inte hann säga igen. Aldrig mer! Och sedan alltid leva efter Karma. 

Oj vad klockan går och jag sitter här i morgonrock. Jag är lite nervös för provsvaret i dag då dom tog biopsi i magen på mig för någon månad sedan vilket jag inte räknade med. Det går säkert bra ☺️

Oavsett vad livet leder dig, var för det mesta bara positiv och glad, le mycket, skratta mycket, oavsett vad som händer 👍 det blir så mycket bättre då ☺️

Nu har jag bråttom, hörs sen! 

(null)