En kartong fylld med kärlek ❤️

Kommentera
(null)

Jag har fått med mig hem massor av kartonger i dag, jag visste inte vad dom innehöll, bara att det var mammas saker, jag öppnade den första kartongen och den innehöll kort, med kärleksmotiv. Jag läste några och skrattade, mamma du är helt jävla underbar. Dessa kärlekskort skickade hon till mannen i sitt liv, som hon träffade när jag var nio år , 21 år tillsammans fick dom, och i denna kartong är det så otroligt fina kort. Jag läste inte alla men hann läsa ett fåtal, från första gången de träffades. ❤️ jag skojar inte om det var över hundra kort i kartongen. 

Sedan hittade jag en kartong med mammas dagböcker, hela mitt liv står i dom ❤️ jag har skrattat, och jag har gråtit när jag läst dom. Hon skrev dagbok det visste jag men jag visste inte att hon hade en sådan koll ☺️ mammor, min fina mamma ❤️ det var som att jag hörde hennes röst i huvudet när jag läste dagböckerna, som om hon var levande. 

Nu vet jag vart jag har fått mitt skrivande i från och att jag vill skriva dagböcker ☺️☺️

Annars i dag, har hjälpt till att fixa i systers rum, det kommer att bli så fint när det är klart. Började även dagen med att träna, jag vaknade i morse med världens träningsvärk men jag drog i väg ändå. Körde mycket styrka och stretchning.