Kontraster

Kommentera
(null)

(null)

Fick inge svar från läkaren i dag då provsvaren inte kommit från patologen. Ska även göra nya tester och tillbaka dit om ca en vecka. Skönt att ha en läkare man har förtroende för, så skönt att hon är tillbaka ☺️

Har ätit lunch med min fina T nyss, blev sushi och en del catch up, alltid lika mysigt 💕  

Har tvättat precis och måste bara rekommendera detta sköljmedel, luktar mumma 😍 👍 jag älskar doften av nytvättade kläder och jag älskar att tvätta, och är överlycklig över att ha både tvättmaskin och torktumlare hemma, dock tvättar jag nog lite för ofta 🙈 haha! 

I dag är det riktigt kallt ute, jag längtar verkligen till en riktig vår, det är bästa årstiden enligt mig. Alla årstider har sin charm men har tröttnat på vintern i Stockholm. Jag vill åka snöskoter... dricka varm choklad vid en öppen spis ☺️ det är det bästa med vintern, inget av det kan jag göra här 😂 får köpa mig en fejk öppen spis och koka lite oboy 😂 eller sätta på en fejkbrasa på datorn, haha! Då har vi löst ett nöje med vintern. 👍 ibland önskar jag att jag hade en stuga i Norrland och kunna vara där vintertid, bara kliva ut och sätta mig på snöskotern och bara köra milslånga leder, från morgon till kväll. Fort! Minns för några år sedan när vi var i Jämtland i en stuga där, vilka fantastiska fjäll det fanns, och det var så jäkla kul att ta skotern och köra upp för backar och sedan åka på leder i mörkret. Och så kom man in i stugan på kvällen och drack varm choklad och så. Mys! Jag har inte åkt skoter sedan jag flyttade tillbaka till Stockholm för tre år sedan. Vad mitt liv skiljdes då från nu, det bästa med att bo i en liten stad med 25.000 invånare var just skoterresorna, och sedan på sommaren åka och campa med husvagn, naturen var riktigt fin, Hälsinglands skogar. Se en björn på en meters håll, roadtripsen, spelningar med Björn Rosenström, stiftelsen m.m, raggarträffar och häftiga bilar, vattenskoterlopp, cowboys och marknader som inte finns här. Det var ett annorlunda kapitel från idag, men alla dagar är inte den andra lik, nya kapitel skapas hela tiden i din berättelse, Hälsingland har varit en del i mitt liv sedan jag var två år. Kontraster! Söderbruttan som bodde mitt inne i stan. Jag tycker att det är häftigt med kontraster, verkligen. Och att prova på nått man inte är van med, växa, prova nya vägar. Och man ska inte säga aldrig att man inte flyttar igen från Stockholm. Livet tar en på spännande vägar, jobbiga vägar, roliga vägar, ja allt möjligt, en resa varje dag.