Veckan hittills !

God morgon mina läsare! Har precis ätit klart frukosten och är redo för en ny arbetsdag. Denna vecka hittills har bestått av jobb måndag och tisdag, och jag bara utvecklas hela tiden och det känns så himla bra. Sedan på tisdagen träffade jag min familj efter jobbet och kollade även på fotboll, vilken match, så spännande och jag tycker att Sverige spelade bra. 

I går var jag ledig och hade en vän över på lunch och sedan fixade vi lite här hemma i några timmar ☺️ mötte upp min pojkvän senare på eftermiddagen och så drog vi till Hammarbybacken och tog den svåra vägen upp till toppen, jag var så skakig först eftersom jag har svårt med höjd och så och dum som jag är kollar jag ner hela tiden vilket gjorde att min kropp låste sig i några minuter. Sen kom jag över spärren och det slutade med tre gånger upp och ner från backen 💪 så stolt över mig själv att jag klarade det. 

Efter det åkte vi och handlade och åt korvstroganoff 😋 och kikade på filmen en oväntad vänskap, riktigt bra film 👍 rekommenderas att se! 

Just det, jag har inte berättat om söndagen. Den började med ett mysigt uppvaknande i skärgården innan jag skjutsade pojkvännen till jobbet och själv tog en sväng förbi ett köpcentrum för lite shopping. Hittade två jättefina byxor och en T-shirt. Sedan köpte jag lite presenter till mina kusinbarn, det blev ett varsit halsband i silver, den ena spelar fotboll och fick ett halsband med en silverfotboll och den andra fick ett hjärta med lite stenar ☺️ mina underbara kusinbarn på 6 år 💕 vår kärlek alltså, helt underbara ! Efter att jag hade köpt presenterna var jag så ivrig på att ge dom det så ringde och kollade att dom var hemma så åkte jag dit och överraskade 😍 

På eftermiddagen mötte jag upp älskling och så drog vi till Mall och köpte en av mina favoriträtter, Salmon Poke 😋😋😋 och även en snabbis förbi Barkarby och hämtade ut ett paket som innehöll vattenskidor 😍 jag älskar att åka skidor (dock rädd för höjden) så vattenskidor är perfekt ☺️ frågan är nu om jag lyckas att ta mig upp på dom, gick inte så bra när jag testade wakeboarden sist 😂🤣 hahaha! 

(null)

(null)

(null)

(null)


Allmänt | |
Upp