Behövde en liten paus!

Kommentera
Hej mina läsare! 🖐🏻

Tänkte dra veckan lite kort, i måndags jobbade jag hemifrån sedan var jag till vårdcentralen och tog massa blodprover, min mage är rätt förstörd och sen sprack mitt öga tänkte jag säga nä men fick glaskroppsavlossning i måndags efter gymmet så jag har tagit det väldigt lugnt i veckan. I tisdags var jag på jobbet hela dagen och kunderna var så otroligt goa som alltid, jag gjorde stressavslappningsövningar med en kund , tände lite rökelser och satte på lugn musik och så pratade jag om andning och hur man andas med magen och hur man ska tänka när man får ångest m.m. Det gick väldigt bra och nu ska vi upprepa det en gång i månaden hoppas jag. Fick både träffa gamla och nya kunder 👍

Efter jobbet i tisdags blev jag hämtad av en vän, vi handlade med oss pizza och massa gott och så satt vi och snackade i flera flera timmar om allt, det är få jag skrattar med som jag skrattar med denna person och det är helt underbart, på kvällen blev jag hemskjutsad och somnade på en gång.

I går träffade jag en gammal kund som jag tycker så mycket om, så det blev en catch up ☺️ så mysigt! En riktig inspirationskälla 🙏 efter det åkte jag hem till samma vän som dagen innan 😂😂  vi gjorde en repris av dagen innan, denna gång åt vi laxpasta och gott och så blev det massa girltalk ☺️ jag fick en sådan otrolig längtan efter en person i går, som jag inte kan träffa än och det liksom bara kliade i fingrarna och saknaden blev oerhörd stor. Man vill bara springa in i dennes famn... Snart! 

I dag har jag haft en vän över, hon har fixat mina ögonbryn och vi käkade lunch och bara snackade, jag är så nöjd över mina ögonbryn så jag kan liksom inte sluta spegla mig 🙈 jag tycker att det är så himla kul att bli sminkad. Riktig tjejdag ☺️ TACK! 

Nu sitter jag här i soffan, snön faller ner utanför mitt fönster men jag sitter med ett leende på läpparna ☺️ 
Blir att fixa och dona här hemma i dag, imorgon kommer kollegor över och sedan blir det aw ☺️ (null)

(null)