Bra luft är viktigt

Kommentera
Oavsett var du är så är luften något som betyder mycket för oss människor, ju bättre luft vi andas in desto bättre mår vi. Kroppen märker av väldigt fort där luften inte är bra, det blir jobbigt att andas, man kan få huvudvärk , man tappar lätt koncentrationen, man blir trött. Ventilation gör miljöer bra, renar luften och skapar en trivsam miljö helt enkelt och gör att man själv mår bra. Jag vet själv hur starkt min kropp reagerar om inte luften är fräsch.  

Man ska inte behöva vara utomhus för att andas in fräsch luft, för den mesta tiden spenderar vi inomhus , i våra hem, på våra jobb och i skolan.

När jag var i Barcelona så märkte jag tydligt av att ventilationen vid tunnelbanan inte var den bästa, det var extremt varmt och kvavt, luften stod verkligen stilla och kroppen reagerar direkt på det.

Jag är väldigt extremt känslig för om luften är bra eller inte och märker av sånt direkt, när man är hemma hos folk och så, 157 finns inget härligare än att gå upp på morgonen och öppna ett fönster och släppa in extra mycket frisk luft. Jag har bra ventilation i min lägenhet även om den kan bli varm så känner jag att det är väldigt fräsch luft vilket är viktigt .