Hemma i Sverige igen đŸ–đŸ»

God morgon mina lÀsare!

Det var lite trĂ„kigt att flyga hem frĂ„n Ungern i gĂ„r, det var en riktigt bra resa vi hade, det var speciellt att Ă„ka dit, jag och min mamma skulle ha Ă„kt dit tillsammans men tyvĂ€rr hann vi inte det innan olyckan var framme.. Sen har jag ungerskt blod i mig sĂ„ det var som att komma hem och jag ska skriva om alla smultronstĂ€llen, alla mĂ„sten, all mat och bakverk man ska göra plus mycket mer, som en liten guide om ni vill Ă„ka till Budapest. 

NĂ€r vi skulle landa i gĂ„r sĂ„ var det rĂ€tt sĂ„ blĂ„sigt och vi cirkulerade i luften ett bra tag innan vi fick landa sĂ„ det var mindre kul. 

I dag blir det att tvĂ€tta en hel del, sen blir det förberedelser för i morgon. Mer om det imorgon â˜ș

För att sĂ€ga kort och gott om vĂ„r första resa tillsammans sĂ„ innehöll den alla bitar som Ă€r extremt viktiga för mig, lekfullheten, busigheten, kĂ€rleksfull, mysig, romantisk, extremt mycket skratt och att bjuda pĂ„ sig sjĂ€lv â˜ș att man har kul tillsammans, utforskar staden, det dĂ€r lilla extra 😍🙈 vi hade extremt kul tillsammans och WOW sĂ€ger jag bara, jag ser fram emot att se vĂ€rlden med min pojkvĂ€n 🙈

(null)

(null)

(null)

AllmÀnt | |
Upp