Kalas, reser snart och lite om helgen ☺️

God morgon mina läsare! 

Befinner mig just nu på jobbet och börjar om en stund. Förra veckan jobbade jag tre dagar, sen skulle jag ha haft en HLR kurs med skolan men det blev inställt, får se när nästa datum blir. Firade min pojkvän i onsdags på Göteborg, en restaurang vid Hammarby sjöstad, superfint och så god mat 😋 jag åt en fisk och skaldjursgryta. 

I fredags blev det att förbereda mycket för lördagen då vi hade älsklings släkt och vänner över på fika, vi hade bakad cheesecake och kladdkaka (min specialitet) första gången vi bakade cheesecake och den blev jättegod. 

På lördagen kom gästerna , vi hade öppet hus eftersom vi bor i en tvåa och det kom över 30 personer . Det var supertrevligt ! Efter det hade vi bokat bord på en restaurang och vi var 24 stycken som käkade där tillsammans. Det blev en jättelyckad kväll och vi kom hem rätt sent, la oss på soffan och somnade inom två minuter. 

I går var vi rätt slöa så vi låg mest i soffan och kollade film hela dagen, var en stund med älsklings bror och tjej med, åkte och köpte saker till pannkakor och bara tog det lugnt. 

Just det, vi har hunnit boka älsklings födelsedagspresent med, vi åker inom en snar framtid och jag längtar superdupermegamycket, det ska bli riktigt kul, tänkte börja packa i dag 😂  jag är så ivrig. Måste hinna med lite saker innan vi åker med. Omg nu är det inte många dagar kvar. 

(null)
Allmänt | |
Upp