Det där med Santorini ☺️

Fick precis ett sms av en tjejkompis på nedräkningen till vår resa till Grekland 😍vi ska dit med våra pojkvänner och det ska bli så sjukt kul, vi har rest till Halmstad tillsammans förra sommaren och det var minnen för livet, nu ska vi spendera tre veckor i underbara Grekland där jag faktiskt inte kommer att avslöja vårt upplägg riktigt och vilka öar vi ska åka till. Utan det kommer ni att få läsa om när vi väl är på plats 🙈 så det blir lite mer spännande! Om några månader åker vi 😃😃

En plats jag STARKT kan rekommendera er att åka till om ni ska till Grekland är Santorini, det är en plats fylld med romantik, perfekt för ett par. Det är lätt att ta sig runt med fyrhjuling där man kan besöka olika stränder bland annat, häftiga utsikter, havet såklart, och att bara sitta tätt ihop och åka på en roadtrip. Städerna Fira och Oia är magiska och det är svårt att få med det vackra på bild, det måste upplevas på plats. Santorini är en vulkanö och städerna ligger väldigt högt uppe så utsikten är så underbar, restaurangerna är sjukt fina, maten är underbar. Promenadstråken mellan husen är sagolika. Man kan besöka vulkanen ( jag tyckte inte att det var mycket att se, bara massor av stenar) men det är ändå häftigt att ha varit på en vulkan. Santorini har även båtförbindelser mellan olika öar, jag åkte till Mykonos därifrån. Lyxbåtar stannar till vid Santorini, många gifter sig där. 

Jag är en tjej som älskar romantik och jag har varit på Santorini två gånger och jag kommer att åka dit igen. 

Jag är så sjukt rädd för höjder men jag verkar dras till platser som gör att jag måste utsättas för det 😂😂 både I Tanzania och i Santorini har jag utsatt mig för det ☺️ Åk dit !!!! 

Något jag måste införskaffa mig till vår Greklandresa är lite vita klänningar och även lite färgstarkt ☺️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

Grekland - Oia - Santorini - fira - livet