Det magiska med mattor

I samarbete med furniturebox

Jag tycker att det är riktigt riktigt fint med att ha mattor på golvet, att få till den där ombonade känslan och det är något jag ser fram emot att köpa när vi flyttar in i vårt framtida hus. Mattor i vardagsrummet under bordet är ett måste men på senare tid vill jag även ha en matta under köksbordet. Då jag älskar runda köksbord blir det nog snyggast med en rund matta eller vad tror ni? . Vad jag ser fram emot att få kunna inreda vårt nya hem. Vi åker till tomten nästan varje dag och kikar på den, den är så vacker, som en dröm och den ligger på ett drömläge. Och att få bygga ett helt nytt hus på den, vårt hus. 

Men om vi ska återgå till ämnet mattor nu då , som jag nämnde tidigare har jag fått dille på runda mattor , att bryta av de kantiga rummen med, de ska vara enfärgade stora mjuka och härliga att gå på. 

Sen vill jag självklart ha ett barn och då kanske inte just en stor mjuk hårig matta är det bästa att ha under köksbordet som kommer att bli full med mat, så det är tur att det då finns ett stort utbud med plastmattor att köpa, dom är lätta att torka av och är även ett bra skydd för golvet. 

Längtan är superstor till att få vårt hus klart och att få börja inreda vårt hem. 

(null)furniturebox - mattor