Du är så vacker ! Vår tomt ☺️

Jag har inte fattat än att detta är vår tomt och det är här vårt drömhus kommer att stå inom en snar framtid. Jag kan inte sluta titta på bilderna, besöker tomten så ofta jag kan, går där och funderar på hur det kommer att se ut när det är klart. Det kommer att bli så fint. Det vet jag ☺️

Så i dag håller det på att utmätas där och snart ska vi åka och kika på lite hus ☺️ det är nästan hundra procent klart vilket hus det blir, vill bara gå in i ett sånt hus och känna efter innan det påbörjas. 

Som en person sa till mig : visualisera ☺️ och det gör jag verkligen. Jag visualiserade detta jättemycket och vi hade turen med oss att vinna budgivningen, jag ser framför mig att min son eller dotter kommer att leka där på tomten, leka med kompisar i området, jag visualiserar mig själv sitta där i solstolen på vår altan, tittandes på min pojkvän när han grillar, jag visualiserar stilen jag vill ha hemma, jag visualiserar mig stå och vika in kläder i min walk in closet. Jag visualiserar mig när jag fixar barnrummet. Jag visualiserar min den här spännande långa resan som varje dag tar mig närmare drömmen, min dröm om ett riktigt Svenssonliv.

Det är exakt det här mitt liv handlar om, som jag vill leva det ☺️

(null)

(null)

(null)

(null)

drömhuset - ett steg närmare drömmen