👊👊

Hej mina blogglÀsare!

Sitter just nu pĂ„ vc som vanligt pĂ„ onsdagar och ska fĂ„ min infusion, mina vĂ€rden stiger och nĂ€sta vecka ska jag pĂ„ kvalificerad ultraljudsundersökning igen och hoppas pĂ„ det bĂ€sta 👊 sedan jag började med infusionerna (dropp med medicin) sĂ„ har jag fĂ„tt ont i huvudet som jag aldrig haft tidigare, sen vet jag inte om det beror pĂ„ medicinen men det började i samband med det. En gĂ„ng kvar efter denna đŸ’Ș sedan nya prover.

Jag Ă€r helt slut i kroppen och ibland sluddrar jag en hel del nĂ€r jag pratar, men jag Ă€r sĂ„ slut det Ă€r jag verkligen. ÄndĂ„ kör jag pĂ„ för min vilja Ă€r starkt, envis som en Ă„sna ! Jag Ă„terhĂ€mtar mig emellan och sedan vill jag bara fortsĂ€tta med livet. 

Onsdagar Ă€r min sovmorgon, sĂ„ idag vaknade jag vid halv nio, Ă„t frukost och sedan tog jag en lĂ„ng promenad med en podd i öronen, riktigt skön promenad. Köpte med mig mat frĂ„n sushistĂ€llet och ja nu sitter jag hĂ€r. 

I gĂ„r var det en riktig bra dag pĂ„ jobbet, Ă€r nöjd med min insats. Köpte med mig en rödbetssallad och chĂšvre till lunchen och sedan fortsatte dagen. 

Blev hĂ€mtad av sambon och sĂ„ gjorde vi en spĂ€nnande utflykt för att sedan Ă„ka ett gĂ€ng och sĂ€tta oss pĂ„ olearys och kolla hockeyn. DIF vann 👏 jag gillar att kolla pĂ„ matchen men pĂ„ sistone har det varit lite mycket hockey pĂ„ tv. 

Hörs senare ! 

(null)

AllmÀnt | |
Upp