👊👊

Hej mina bloggläsare!

Sitter just nu på vc som vanligt på onsdagar och ska få min infusion, mina värden stiger och nästa vecka ska jag på kvalificerad ultraljudsundersökning igen och hoppas på det bästa 👊 sedan jag började med infusionerna (dropp med medicin) så har jag fått ont i huvudet som jag aldrig haft tidigare, sen vet jag inte om det beror på medicinen men det började i samband med det. En gång kvar efter denna 💪 sedan nya prover.

Jag är helt slut i kroppen och ibland sluddrar jag en hel del när jag pratar, men jag är så slut det är jag verkligen. Ändå kör jag på för min vilja är starkt, envis som en åsna ! Jag återhämtar mig emellan och sedan vill jag bara fortsätta med livet. 

Onsdagar är min sovmorgon, så idag vaknade jag vid halv nio, åt frukost och sedan tog jag en lång promenad med en podd i öronen, riktigt skön promenad. Köpte med mig mat från sushistället och ja nu sitter jag här. 

I går var det en riktig bra dag på jobbet, är nöjd med min insats. Köpte med mig en rödbetssallad och chèvre till lunchen och sedan fortsatte dagen. 

Blev hämtad av sambon och så gjorde vi en spännande utflykt för att sedan åka ett gäng och sätta oss på olearys och kolla hockeyn. DIF vann 👏 jag gillar att kolla på matchen men på sistone har det varit lite mycket hockey på tv. 

Hörs senare ! 

(null)

Allmänt | |
Upp